top of page

Gravidfotografering 10 st bilder

1 tim där två ombyten ingår (där du kan välja klänningar från min "garderob" med 20 st olika exklusiva gravidklänningar). Bilderna levereras digital och du kommer kunna se dom i ett webbalbum under 2 veckor efter leverans.

Pris: 3999:-

Gravidfotografering 20 st bilder

2 tim där tre ombyten ingår (där du kan välja från min "garderob" med 20 st olika exklusiva gravidklänningar). Vi fotar på två olika platser.

Pris: 4999:-

Fotograferingen sker utomhus på noga utvalda plaster där jag tidigare provfotograferat. 

I priset ingår reseersättning och bilderna levereras till dig högupplöst och i det större paketet även på ett USB-minne.

NYFIKEN HUR GÅR DET TILL? LÄS NEDAN!

Minnen

Fotograferingen är en oerhört värdefull investering oavsett vart i livet man befinner sig. Men kanske är just graviditeten den som jag tycker är något alldeles extra speciellt att föreviga. Möjligen för att jag själv inte gjorde det när jag var gravid.

En gravidfotografering är något som jag tycker alla blivande mammor borde få uppleva. Du som gravid ska självklart få känna dig alldeles extra vacker och fotograferingen ska bli en härlig upplevelse. Du får stå i centrum och du och kanske även din partner och era andra barn får ha en rolig och magisk stund tillsammans <3

Vad ska jag ha på mig?

Även om graviditeten är en härlig tid så kan det kännas onödigt att investera i just en vacker gravidklänning som kanske bara kommer till användning vid fototillfället. Därav kan du som kund låna exklusiva vackra klänningar av mig, några av dem är skapade endast för att användas vid fotografering! Klänningarna finns i storlekar från xs till xl. Håraccessoarer som blomsterkransar och smycken går självklart också att låna.

 

 

 

 

 


 

AI4A1695.jpg

Vilken årstid passa bäst för gravidfoto?

Jag älskar alla årstider! Det är ju just det som är så fantastiskt med Sverige och Norrland - fem årstider och vi har vinter, på riktigt! Alla årstider för med sig sin unika känsla till bilderna. De fantastiska färger på löven under hösten, en blomstrande äng på sommaren eller ett frostigt och krispigt landskap på vinter. Under kalla dagar har jag alltid bilen igång med dieselvärmare. Då kan vi kan hoppa in och ut och värma oss och det går utmärkt att ha varma långkalsonger under de flesta klänningarna.

Hur går det till?

Du kommer till min studio och provar ut de klänningar och accessoarer som du vill ha under fotografering. Antingen några dagar innan fotograferingen eller en timme innan vi ska fotografera. Vi åker sen gemensamt eller i varsin bil till de utvalda platserna. Här försöker jag alltid fånga rätt ljus och det kan därför bli att vi ombokar er inbokade tid om vädret inte är bra (spöregn, blåst). Detta kostar inget för dig som kund utan ingår i priset. 

Intresserad av en gravidfotografering? Kontakta mig genom formuläret nedan!

Thanks! Message sent.

bottom of page