top of page

Bröllop Porträttfoto 2-3 timmar

40 bilder som levereras digitalt högupplöst på USB

7999:-

 

Mer information finner ni längst ner på sidan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur går det till...

Innan bokning träffas vi över en fika så ni får se vem jag är och jag får höra om era spännande bröllopsplaner (alltid lika roligt!). Det är lika viktigt för mig som för er att kemin mellan oss känns rätt för att vi tillsammans ska kunna skapa bilder som representerar just er. Min önskan är att ge er en upplevelse som ni aldrig ska glömma!

Väljer ni mig som er fotograf så ingår även ett "pre-shoot" som vi gör främst för att ni ska få känna på hur det är att stå framför just min kamera, men även för att ni ska få en känsla för hur jag jobbar. Pre-shootet ingår vid bokning senast sex månader innan bröllopsdatumet. Bilderna från pre-shootet kommer ni sen kunna använda till ert "save the date- utskick".

 

På er stora dag så tar vi bilderna ca 2,5 tim- 3 tim innan vigseln. Senare på kvällen när alla spänningar släppt och ljuset är sådär magiskt fint vid solnedgången, under "golden hour", så tar vi ytterligare några bilder.

Ingen skönhetsredigering eller annan redigering förutom ljus och färg görs i efterarbetet.

 

Bokningar för kommande år brukar strömma in i oktober-november. Jag fotar endast fem bröllop per sommar vilket gör att tiderna går åt fort. Tider för vinter/ vår kan ibland finnas om bokning sker endast 2-3 månader innan.

Success! Message received.

bottom of page